- توسط zhale Derakhshan
- شهریور 16, 1402
- ساختمان
- (0)
معرفی 21 سبک طراحی دکوراسیون داخلی
معرفی 21 سبک طراحی دکوراسیون داخلی
طراحی داخلی در دنیای امروز به یک ضرورت مطلق بدل شده است. نسلهای جدید با شناخت انواع سبک دکوراسیون داخلی میتوانند محیط خانه خود را نه فقط به عنوان سرپناهی امن بلکه به فضایی برای عشق ورزیدن تبدیل کنند. دکوراسیون داخلی اکنون به عنصری از شخصیت ما تبدیل شده است که ما آرزوها، رویاها و نیازهای خود را در آن میبینیم. هر جزء از دکوراسیون خانه بخشی از وجود ما را تشکیل میدهد که در آن احساسات و تفکراتمان در یک ترکیب جادویی با هم مخلوط شدهاند. اما ما برای رسیدن به آنچه که احساس کرده و فکر میکنیم، باید شناخت خود را نسبت به انواع سبکهای دکوراسیون داخلی افزایش دهیم. اگر ما بدانیم به دنبال چه سبکی از طراحی داخلی هستیم، بهتر میتوانیم خود را با محیط زندگیمان تطبیق دهیم. با مقاله دیگری از وبلاگ معمارنو همراه باشید.
سبک مدرن (Modern Style)
دکوراسیون مدرن یک اصطلاح گسترده برای سبکی از طراحی است که در آن انواع متریال با فناوری روز ادغام شدهاند تا ترکیبی از اصالت، نوگرایی و کارایی را ایجاد کنند. سبک دکوراسیون داخلی مدرن با الهام از جنبش هنر مدرنیستی که در سپیده دم قرن بیستم متولد شد (بیش از 100 سال پیش)، رابطه ما با فضا و زیباییشناسی را دوباره از نو ابداع کرد تا ما چشم انداز خود را نسبت به جایی که زندگی میکنیم، گسترش دهیم. فضای خانه که پیش از ظهور سبک طراحی مدرن فقط جایی برای سکونت بود، حالا به مکانی برای پرورش ایدهها تبدیل شده است.
فضای داخلی مدرنیستی اغلب از عناصر کاربردی، ترکیببندی دقیق خطوط و مبلمان مدرن، مینیمال و هندسی شکل تشکیل شده است. تاکید بر سادگی بصری، استفاده از المانهای عملکردی و به کار بردن انواع رنگهای جسورانه، مهمترین ویژگیهای یک سبک دکوراسیون داخلی مدرن هستند.
سبک مدرن میانه قرن (Mid-Century Modern)
دکوراسیون مدرن میانه قرن سبکی را توصیف میکند که پس از جنگ جهانی دوم محبوب میشد. با انعکاس جنبش باهاوس (Bauhaus) در سراسر جهان، این سبک به بازوی اصلی طراحی مدرنیسم تبدیل شد که در آن استفاده از رنگهای خنثی، خطوط واضح و عناصر تعاملی با طبیعت و فضای باز، ویژگیهای اصلی این سبک بودند. در این سبک طراحی تاکید بر تقویت پیوندهای بین فردی بین وسایل مختلف بسیار ضروری است.
دفضای داخلی باز با تاکید بر مناطق مشترک (عدم جداسازی فضاها با دیوار) و وضوح عملکردی و بصری جداییناپذیر سبک مدرنیستی، ماهیت اصلی این سبک را مشخص میکنند. پالت رنگی سبک مدرن اواسط قرن معمولاً شامل رنگهای نارنجی، زرد، سبز و قهوهای است.
سبک مینیمالیست (Minimalist Style)
فضای داخلی مینیمالیستی از جنبش هنرهای مینیمالیسم در دهههای 1960 و 1970 الهام گرفته شده است. این سبک دکوراسیون داخلی با ایده گرفتن از طراحی سنتی ژاپنی و فلسفه ذن، مفاهیم محرک مدرنیسم را در یک پالت تقریباً خالصانه بیان میکند. دکوراسیون مینیمال با کنار گذاشتن جزئیات تزئینی، زیبایی شناسی مینیمال را به ما ارائه میدهد که بر عملکرد متکی است. فضاهای داخلی مینیمالیستی بدون حواس پرتی یا بههمریختگی، در نهایت سادگی طراحی شدهاند تا تأثیرات بصری جسورانه و استفاده اساسی از فضا را به حداکثر برسانند.
عناصر و نقوش تزئینی در این سبک به حداقل رسیدهاند و رنگها در طیف رنگی خنثی و تک رنگی در فضا دیده میشوند. تکرار و حرکت خطوط و حضور سخاوتمندانه نور طبیعی، فضاهای داخلی به سبک مینیمالیست را پویا و زنده نگه میدارند.
سبک اسکاندیناویایی (Scandinavian Style)
مانند دیگر همتایان مدرنیست خود، سبک دکوراسیون داخلی اسکاندیناوی حرکتی به سمت سادگی، عملکرد و کارایی است. با این حال، تاکید بر پالت رنگی مربوط به کشورهای اسکاندیناوی مانند سفید، مشکی و خاکستری در این سبک وضوح دیده میشود. طراحی اسکاندیناوی تعادل دقیقی را بین عملکرد در سبک مینیمالیستی و ایجاد فضایی گرم و شخصی ایجاد میکند.
این سبک داخلی با مواد ارگانیک، تزئینات ساده و جزئیات ساده مشخص میشود. پالت رنگ اسکاندیناوی در سیاه و سفید غرق شده است و با خاکستری و آبی یا گاه به گاه رنگ آمیزی زنده مانند سبز، آرامش بصری را به طراحی داخل میدمد.
عناصر در فضای داخلی اسکاندیناوی دارای خطوطی گردتر و سینوسیتر هستند (ماند مبلمان) که همراه با بافتهای ارگانیک (چرم، پشم یا مواد طبیعی)، حتی در سادهترین چیدمانها، حال و هوای دنجتری ایجاد میکنند.