ویزای خود اشتغالی کانادا

ویزای خود اشتغالی کانادا

ویزای خود اشتغالی کانادا

ویزای خوداشتغالی کانادا توسط دولت کانادا به افرادی که تجربه کاری در رشته‌های فرهنگی یا ورزشی دارند یا با ایجاد یک تجارت در کانادا می‌خواهند شغل خود را ایجاد کنند، ارائه می‌شود.

پس اگر این توانایی‌ها را دارید، با اخذ ویزای خود اشتغالی می‌توانید اقامت دائم کانادا را اخذ کرده و به این کشور مهاجرت کنید. همچنین با پر کردن فرم ارزیابی مهاجرت، در کمتر از دو دقیقه، شرایط خود را برای مهاجرت به کشور کانادا بررسی کنید.

در این مطلب ویزای سلف ایمپلوید کانادا و شرایط اخذ آن را بررسی می‌کنیم. تعریف، مراحل، مدارک، هزینه‌ها، لیست مشاغل خوداشتغالی کانادا و امتیازبندی هم در ادامه توضیح خواهیم داد.

ویزای خوداشتغالی چیست؟

ویزای خوداشتغالی نوعی ویزا است که به افراد این امکان را می‌دهد تا برای خود در یک کشور خارجی کار کنند، بدون اینکه به کارفرمای خاصی وابسته باشند. معمولاً برای کارآفرینان، مشاغل آزاد، هنرمندان و سایر متخصصان خوداشتغال که مایل به زندگی و کار در کشور دیگری هستند در نظر گرفته شده است.

فرد متقاضی باید بتواند افسر مهاجرت را برای داشتن توانایی و انگیزه کافی خود قانع کند. در واقع یکی از معیارهای اصلی برای دریافت این نوع ویزا، داشتن سابقه کار حرفه‌ای است که منجر به راه‌اندازی یک بیزینس شخصی شود.

کشور کانادا نیز از این طریق افراد متخصص را جذب کرده و ویزای خوداشتغالی کانادا را به آن‌ها اعطا می‌کند. این نوع ویزا در کنار ویزای استارتاپ کانادا یکی از محبوب‌ترین ویزاهای کاری این کشور به شمار می‌رود.

چه کسانی می‌توانند برای دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا اقدام کنند؟

 

برای واجد شرایط بودن برای ویزای خوداشتغالی، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • داشتن تجربه کاری مرتبط: حداقل به‌مدت 2 سال در رشته کاری خود، سابقه خوداشتغالی داشته باشید و یا در فعالیت‌های ورزشی، فرهنگی، دو و میدانی در سطح جهانی شرکت کرده باشید.
  • کسب حداقل 35 امتیاز: امتیاز بر اساس تحصیلات، تجربه کاری، سن، مهارت زبان و سازگاری تعیین می‌شود. قوی بودن رزومه کاری و در نتیجه دریافت امتیازات بالای پرونده، شانس دریافت ویزا را بیشتر می‌کند.
  • داشتن تمکن مالی: پس از ورود به کانادا، مدارکی مبنی بر وجود منابع مالی کافی برای حمایت از خود و خانواده‌تان نشان دهید.
  • گذراندن معاینات پزشکی: برای ورود به کانادا باید سلامت جسمانی شما ارزیابی شود.

به‌طور کلی، کسانی که در یک زمینه خاص تخصص داشته و شغل مستقلی دارند (در جایی استخدام نیستند)، می‌توانند برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنند. در نتیجه مهاجرت کاری به کانادا از طریق این ویزا، در وهله اول نیازمند تجربه و مهارت کافی در یک زمینه حرفه‌ای است. دیگر روش‌های مهاجرت کاری به کانادا را در ویزای خود اشتغالی کانادا

مراحل و چگونگی ثبت‌نام برای دریافت ویزا

اقدام اولیه برای دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا به صورت آنلاین انجام می‌شود. چگونگی دریافت این ویزا و مراحل آن عبارت است از:

1. چک کردن واجد شرایط بودن

ابتدا، واجد شرایط بودن خود را بر اساس یک پرسشنامه آنلاین در وب سایت رسمی اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) بررسی کنید. اگر واجد شرایط هستید، پکیج ثبت‌نام (application package) را از طریق ایمیل دریافت خواهید کرد که شامل یک راهنما، فرم‌های درخواست و لیستی از مدارک موردنیاز است. دستورالعمل‌های موجود در راهنما را دنبال کنید.

2. تکمیل کردن فرم‌ها

شما باید تمام فرم‌های لازم موجود در پکیج ثبت‌نام را پر کنید. سپس تمام مدارک موردنیاز را جمع‌آوری کرده و به درخواست خود پیوست کنید. در نهایت باید درخواست تکمیل شده را به آدرسی که به شما ارائه می‌شود پست کنید. همچنین باید هزینه‌های لازم را بپردازید و یک کپی از رسید را به درخواست خود پیوست کنید.

3. ارائه فایل بیومتریک

متقاضیان بین 14 تا 79 سال باید اطلاعات بیومتریک خود را ارائه دهند که شامل اثر انگشت و عکس می‌شود.

4. دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا

اگر ویزای خوداشتغالی کانادا را دریافت کنید، هنگام سفر به این کشور، یک افسر از آژانس خدمات مرزی کانادا (CBSA) منتظر شما خواهد بود. باید پاسپورت و سایر مدارک سفر، ویزای اقامت دائم معتبر، تاییدیه اقامت دائم (COPR) و همچنین مدرکی که می‌توانید از نظر مالی از خود و خانواده خود حمایت کنید، همراه داشته باشید. افسر از شما سوالاتی می‌پرسد که برای ارزیابی اینکه آیا هنوز واجد شرایط ویزای خوداشتغالی هستید یا خیر. اگر پاسخ های ناقص یا غلط بدهید، ممکن است اجازه ورود به کشور را نداشته باشید.

اگر هر سوالی در خصوص این ویزا دارید، می‌توانید با پر کردن فرم زیر، منتظر تماس و راهنمایی مشاوران ما باشید…

از مشاوره تا اقامت

نکات کلیدی برای موفقیت در درخواست ویزای خوداشتغالی کانادا

شما می‌توانید با رعایت نکات زیر، موفقیت خود برای اخذ ویزای خوداشتغالی کانادا را تضمین کنید:

  • در مورد زمینه کاری خودتان تحقیق کنید: بازار کار کانادا و رقابت در حوزه تخصصی خود را بشناسید تا بتوانید یک طرح تجاری موفق ایجاد کنید.
  • توصیه‌نامه مناسب تهیه کنید: از افراد شاخص در حوزه تخصصی خود بپرسید تا توانایی‌ها و دستاوردهای شما را تایید کنند.
  • به‌دنبال راهنمای حرفه‌ای باشید: برای اطمینان از دقیق و کامل بودن درخواست خود با کارشناسان مهاجرت یا وکلا مشورت کنید.
  • برای مصاحبه آماده شوید: نمونه سوالات مصاحبه را مطالعه کنید و پاسخ‌های خود را تمرین کنید.

مزایا و معایب ویزای خوداشتغالی کانادا

ویزای خوداشتغالی کانادا، مزایا و معایبی دارد، که در ادامه به آن اشاره کرده‌ایم:

معایب ویزای خوداشتغالی کانادا

چندین چالش در ارتباط با مهاجرت از طریق خوداشتغالی به کانادا وجود دارد که عبارت‌اند از:

  • متقاضیان باید پس از ورود به کانادا پول کافی برای حمایت از خود و خانواده خود داشته باشند.
  • هر فرد خوداشتغالی واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق این مسیر ویزا نخواهد بود، زیرا این برنامه به حوزه‌های خاصی مانند هنر، فرهنگ و ورزش محدود می‌شود.

مزایای ویزای خوداشتغالی کانادا

برنامه خوداشتغالی برای تمامی افراد خارجی که به‌دنبال مهاجرت به استان یا منطقه‌ای در کاناد هستند، در نظر گرفته شده است.

در ادامه با مزایای استفاده از ویزای خوداشتغالی در کانادا آشنا خواهید شد:

  • زمان پردازش کوتاه و حدود 21 ماه است.
  • متقاضیان ملزم به سرمایه‌گذاری در یک شرکت نیستند و نیازی به دریافت هیچ‌گونه بودجه از یک سازمان یا نهاد دولتی ندارند.
  • تحت برنامه خوداشتغالی، برای درخواست ورود نیازی به پیشنهاد شغلی ندارید.
  • قبل از ورود به کانادا نیازی به راه‌اندازی کسب‌وکار نخواهید داشت.
  • پس از تایید درخواست متقاضیان برای برنامه خوداشتغالی کانادا، اقامت دائم اعطا می‌شود.
  • متقاضیان از فرصت راه‌اندازی کسب‌وکار خود در کانادا بهره‌مند می‌شوند که می‌تواند از نظر مالی از آن‌ها و وابستگانشان حمایت کنند.

لیست مشاغل خود اشتغالی کانادا

همان‌طور که بالاتر گفته شد، ویزای خود اشتغالی کانادا مختص هنرمندان و ورزشکاران است. در نتیجه مشاغل خود اشتغالی کانادا هم در این 2 حوزه قرار دارند. در ادامه با لیست مشاغل مجاز برای اخذ این ویزا به تفکیک 2 حوزه آشنا خواهید شد:

طراحی سایت ومیزبانی وب در کلاب هاست

 

وبلاگ
ترندهای جدید چیست؟

پست های وبلاگ