4553f3b09260a0ba81522f8e65132ec0210d6a32

پناهندگی چیست؟

پناهندگی چیست؟

یکی از روش‌های خطرناک و پرریسک برای مهاجرت به خارج، پناهندگی است. متأسفانه در سال‌های اخیر با افزایش میل به مهاجرت میان افراد، آمار پناهجویان نیز افزایش یافته است. افزایش آمار متقاضیان پناهندگی موجب شده است تا افراد سودجو و کلاهبرداران مهاجرتی از ناآگاهی متقاضیان سوء‌استفاده کرده و این روش پرخطر را به آنان پیشنهاد دهند. مسیری که شاید هیچگاه راه برگشتی نداشته باشد. شما می‌توانید به جای پذیرفت خطر و ریسک این روش، روش‌های قانونی و بهتری را برای مهاجرت انتخاب کنید. با بررسی انواع روش‌های مهاجرت، در می‌یابید که راه‌هایی بسیار راحت‌تر، امن‌تر و حتی کم‌هزینه‌تر، برای شما وجود دارد. دریافت مهاجرت از طریق ازدواج، ویزای تحصیلی، ویزای کاری و چندین راه دیگر، راه‌هایی قانونی و کم‌هزینه هستند. می‌توانید برای دریافت بهترین راه مهاجرت متناسب با شرایط خودتان،

لازم به ذکر است موسسه مهاجرتی GO2TR، هیچ‌گونه خدماتی در زمینه کیس‌های پناهندگی ارائه نمی‌کند و این مقاله صرفا برای ارتقا دانش مهاجرتی شما مخاطبان است تا با خطرات پناهندگی بیشتر آشنا شوید. در ادامه به بررسی کیس‌های پناهندگی و توضیحات جامعی پیرامون این پروسه خطرناک، خواهیم پرداخت.

در مقاله پناهندگی چیست؟ نگاه عمیقی به این روش مهاجرتی که امروزه برخی از افراد از طریق آن اقدام می‌ کنند، خواهیم داشت. پناهندگی روشی است که همه کشورها آن را در دسته روش های مهاجرتی قرار داده اند، ولی جالب است بدانید که این روش خطراتی برای مهاجر خارجی در پیش دارد. در مقاله ای که موضوع آن مربوط به پناهندگی چیست؟ می باشد در مورد این موضوع که چه کسانی اجازه دارند پناهنده یکی از کشورهای خارج کشور مبدا شوند،  نیز صحبت خواهیم کرد‌. ایرانیان و تمام کسانی که در کشور مبداء آزار دیده باشند این اجازه را دارند که از طریق روش پناهندگی که همه کشورها آن را در دسته روش های مهاجرتی قرار داده‌ اند وارد کشور مقصد شوند. البته پناهنده شدن شرایطی دارد ولی به هر حال ما این روش را توصیه نمی‌ کنیم. برای این که اطلاعاتتان راجع به این روش بیشتر شود ما این مقاله را تدوین نموده ایم.

توصیه می کنیم، بعد از این که مقاله پناهندگی چیست؟ را مورد مطالعه و آنالیز قرار دادید از روش جایگزین روش پناهندگی وارد کشور انگلستان، کانادا، امریکا، کشورهای اروپایی و یا کشور مورد نظر خود شوید. همراهان عزیز پناهنده شدن ممکن است در نگاه اول راحت باشد، ولی شما باید اکثر موانع را پشت سر بگذارید تا به هدف خود برسید. اگر بعد از این که بر مقاله حاضر و تمام موضوعات آن تمرکز کردید، به این نتیجه رسیدید که از روش جایگزین روش پناهندگی اقدام کنید، توصیه ما این است که با مشاورین آگاه موسسه مهاجرتی ارتباط بگیرید. آن ها می‌ دانند که پناهندگان بعد از پناهندگی با چه موانعی مواجه خواهند شد و شما را در جریان تمام موضوعات می گذارند. در واقع به شما می گویند که کدام روش جایگزین برای مهاجرتتان مناسب است.

امروزه برخی از افراد بدون این که بررسی های لازم برای مهاجرت را انجام دهند و بدون این که تحقیقات خود را در زمینه مهاجرت افزایش دهند، برای مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی مثلاً کشور اتریش، آلمان، هلند، دانمارک، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و یا دیگر کشورها همچون؛ کانادا و آمریکا آماده می‌ شوند. پناهندگی روشی است که مهاجر بعد از اقدام از طریق آن با موانعی مواجه می‌ شود که برطرف کردن آن ها بسیار سخت و دشوار می‌ باشد. در نوشتار پناهنده چیست؟ و در این قسمت خواهیم گفت که چه کسانی می توانند پناهنده شوند و بعد از پناهندگی چه چیزهایی را تجربه خواهند کرد. قبل از پرداختن به پاسخ این سوالات لازم این را بدانید که پناهندگی یکی از روش های مهاجرتی است که قبل تر اشاره‌ ای به آن کردیم. ولی برخلاف دیگر روش های مهاجرتی مثلاً برخلاف روش تحصیل، کار، سرمایه گذاری و ازدواج، این روش یک روش غیر قانونی است ولی روش های ذکر شده همگی قانونی می باشند.پناهندگی چیست؟

کسانی که از طریق پناهندگی اقدام می‌ کنند، معمولاً بصورت غیرقانونی وارد کشور مقصد می شوند. همان طور که از کلمه غیر قانونی پیداست، مهاجری که از این طریق وارد می‌ شود مورد حمایت کشور مقصد به عنوان مثال مورد حمایت کانادا، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، فنلاند، آلمان و فرانسه قرار نمی گیرد. اگر کشوری مد نظرتان است و تصمیم دارید پناهنده شوید یک راه دارید. شما باید یک ادعا داشته باشید. ممکن است این سوال در ذهنتان پیش آید که ادعا چیست؟ ادعا یعنی این که شما باید مدعی باشید که در کشور خود آزار دیده اید و به خاطر این مسئله و یا مذهب تصمیم گرفته‌ اید پناهنده شوید. شخصی که برای پناهندگی اقدام می کند، باید حتماً ادعای واقعی داشته باشد.

اگر به دروغ ادعا کنید که برخی از سیاستمداران در کشور مبدا شما را مورد آزار قرار داده اند و زندگی خوبی ندارید، مطمئن باشید که مورد حمایت کشور مقصد قرار نمی‌ گیرید. شما براساس کنوانسیون ژنو می توانید برای پناهندگی اقدام کنید. در ادامه راجع به کنوانسیون ژنو صحبت خواهیم کرد ولی در خصوص پناهندگی این را نیز به اطلاعات قبلی خود بیافزایید که پناهندگان در صورتی که گرایشات خاصی داشته باشند که در جامعه پذیرفته نباشد این اجازه را دارند که کشور مبدا را ترک کرده و به کشوری بروند که با این مسئله هیچ مشکلی ندارد. معمولا اکثر کشورهای اروپایی، کانادا، امریکا و کشورهای آسیایی با این نوع گرایشات خاص مشکلی ندارند. ولی برخی از کشورها با این مسئله مشکل دارند.

طراحی سایت ومیزبانی وب درکلاب هاسن

وبلاگ
ترندهای جدید چیست؟

پست های وبلاگ