پناهندگی چیست؟

پناهندگی چیست؟

پناهندگی چیست؟

 

اطلاعات عمومی درباره روند پناهندگی در یونان

اگرازبرگشت به کشورتان هراس دارید، یا در کشور محل سکونت قبلی تان فاقد تابعیت هستید، که به خاطر نژاد، دین، ملیت، عقیده سیاسی‌، یا عضویت‌تان در گروه‌ اجتماعی خاصی، یا اینکه از شکنجه، جنگ، شرایط غیرانسانی و رفتار تحقیرآمیز گریخته‌اید و در معرض خطر جدی هستید، می‌توانید در یونان درخواست پناهندگی نمایید

اداره خدمات پناهندگی یونان درمرحله نخست و درصورت ارائه درخواست اعتراض ، کمیسیون های مستقلی  درخواست‌ شما را بررسی و مطابق با قوانین اتحادیه اروپا و یونان، رای یا تصمیمی صادرخواهند کرد

به عنوان پناهجودر یونان ، چنانچه معیارهای ویژه‌ای برآورده شوند ممکن است بتوانید برای پیوند مجدد خانوادگی با یکی از اعضای نزدیک خانواده‌ تان در کشورهای اروپایی دیگر درخواست نمایید. اطلاعات بیشتر

را در بخش دوبلین  (  Dublin III  )   کسب نمایید

شما همچنین می‌توانید از طرف همسر یا فرزندان زیر ۱۸ ساله‌تان، و یا فرزندان بالای ۱۸ ساله‌تان که از معلولیت ذهنی یا جسمی رنج می‌برند و توانایی ارائه درخواست‌ خودشان را ندارند و چنانچه در یونان با شما هستند، درخواست پناهندگی نمایید

در طول روند پناهندگی، باید در یونان بمانید. هنگامی که پرونده پناهندگی‌تان هنوز در حال بررسی بوده و چنانچه یونان را بدون اجازه به مقصد کشور اروپایی دیگری ترک نمایید، مقامات آن کشور این حق را دارند که شما را به یونان بازگردانند

مقدمه ای بر موضوع پناهندگی چیست؟

در مقاله پناهندگی چیست؟ نگاه عمیقی به این روش مهاجرتی که امروزه برخی از افراد از طریق آن اقدام می‌ کنند، خواهیم داشت. پناهندگی روشی است که همه کشورها آن را در دسته روش های مهاجرتی قرار داده اند، ولی جالب است بدانید که این روش خطراتی برای مهاجر خارجی در پیش دارد. در مقاله ای که موضوع آن مربوط به پناهندگی چیست؟ می باشد در مورد این موضوع که چه کسانی اجازه دارند پناهنده یکی از کشورهای خارج کشور مبدا شوند،  نیز صحبت خواهیم کرد‌. ایرانیان و تمام کسانی که در کشور مبداء آزار دیده باشند این اجازه را دارند که از طریق روش پناهندگی که همه کشورها آن را در دسته روش های مهاجرتی قرار داده‌ اند وارد کشور مقصد شوند. البته پناهنده شدن شرایطی دارد ولی به هر حال ما این روش را توصیه نمی‌ کنیم. برای این که اطلاعاتتان راجع به این روش بیشتر شود ما این مقاله را تدوین نموده ایم.پناهندگی چیست؟

توصیه می کنیم، بعد از این که مقاله پناهندگی چیست؟ را مورد مطالعه و آنالیز قرار دادید از روش جایگزین روش پناهندگی وارد کشور انگلستان، کانادا، امریکا، کشورهای اروپایی و یا کشور مورد نظر خود شوید. همراهان عزیز پناهنده شدن ممکن است در نگاه اول راحت باشد، ولی شما باید اکثر موانع را پشت سر بگذارید تا به هدف خود برسید. اگر بعد از این که بر مقاله حاضر و تمام موضوعات آن تمرکز کردید، به این نتیجه رسیدید که از روش جایگزین روش پناهندگی اقدام کنید، توصیه ما این است که با مشاورین آگاه موسسه مهاجرتی ارتباط بگیرید. آن ها می‌ دانند که پناهندگان بعد از پناهندگی با چه موانعی مواجه خواهند شد و شما را در جریان تمام موضوعات می گذارند. در واقع به شما می گویند که کدام روش جایگزین برای مهاجرتتان مناسب است.

  • پناهندگی چیست؟
    • کنوانسیون ژنو یا کنوانسیون پناهندگی
    • بهترین کشور برای پناهندگی کدام است؟
    • آیا پناهندگی روش قانونی است؟
    • بهترین روش های جایگزین پناهندگی

    پناهندگی چیست؟

    امروزه برخی از افراد بدون این که بررسی های لازم برای مهاجرت را انجام دهند و بدون این که تحقیقات خود را در زمینه مهاجرت افزایش دهند، برای مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی مثلاً کشور اتریش، آلمان، هلند، دانمارک، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و یا دیگر کشورها همچون؛ کانادا و آمریکا آماده می‌ شوند. پناهندگی روشی است که مهاجر بعد از اقدام از طریق آن با موانعی مواجه می‌ شود که برطرف کردن آن ها بسیار سخت و دشوار می‌ باشد. در نوشتار پناهنده چیست؟ و در این قسمت خواهیم گفت که چه کسانی می توانند پناهنده شوند و بعد از پناهندگی چه چیزهایی را تجربه خواهند کرد. قبل از پرداختن به پاسخ این سوالات لازم این را بدانید که پناهندگی یکی از روش های مهاجرتی است که قبل تر اشاره‌ ای به آن کردیم. ولی برخلاف دیگر روش های مهاجرتی مثلاً برخلاف روش تحصیل، کار، سرمایه گذاری و ازدواج، این روش یک روش غیر قانونی است ولی روش های ذکر شده همگی قانونی می باشند.

    کسانی که از طریق پناهندگی اقدام می‌ کنند، معمولاً بصورت غیرقانونی وارد کشور مقصد می شوند. همان طور که از کلمه غیر قانونی پیداست، مهاجری که از این طریق وارد می‌ شود مورد حمایت کشور مقصد به عنوان مثال مورد حمایت کانادا، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، فنلاند، آلمان و فرانسه قرار نمی گیرد. اگر کشوری مد نظرتان است و تصمیم دارید پناهنده شوید یک راه دارید. شما باید یک ادعا داشته باشید. ممکن است این سوال در ذهنتان پیش آید که ادعا چیست؟ ادعا یعنی این که شما باید مدعی باشید که در کشور خود آزار دیده اید و به خاطر این مسئله و یا مذهب تصمیم گرفته‌ اید پناهنده شوید. شخصی که برای پناهندگی اقدام می کند، باید حتماً ادعای واقعی داشته باشد.

    اگر به دروغ ادعا کنید که برخی از سیاستمداران در کشور مبدا شما را مورد آزار قرار داده اند و زندگی خوبی ندارید، مطمئن باشید که مورد حمایت کشور مقصد قرار نمی‌ گیرید. شما براساس کنوانسیون ژنو می توانید برای پناهندگی اقدام کنید. در ادامه راجع به کنوانسیون ژنو صحبت خواهیم کرد ولی در خصوص پناهندگی این را نیز به اطلاعات قبلی خود بیافزایید که پناهندگان در صورتی که گرایشات خاصی داشته باشند که در جامعه پذیرفته نباشد این اجازه را دارند که کشور مبدا را ترک کرده و به کشوری بروند که با این مسئله هیچ مشکلی ندارد. معمولا اکثر کشورهای اروپایی، کانادا، امریکا و کشورهای آسیایی با این نوع گرایشات خاص مشکلی ندارند. ولی برخی از کشورها با این مسئله مشکل دارند.

    در حالت معمول بعد از این که ثابت شود ادعای شما درست می باشد، می توانید یک درخواست نامه تنظیم کنید. در واقع شما باید درخواست نامه پناهندگی را با اطلاعات درست و قوی تکمیل نموده و آن را به دادگستری ارائه دهید. دادگستری چند ماه بعد از این که درخواست شما را دریافت نمود بررسی می‌ کند و شما را از نتیجه باخبر می کند. معمولاً کسانی که ادعایشان واقعی می باشد از این طریق می توانند وارد کشور مقصد شوند. ولی مسئله ای که وجود دارد این است که، پناهنده تا زمانی که تکلیفش مشخص نباشد یعنی تا زمانی که دادگستری پاسخ درخواست وی را ندهد، باید در اتاقکی بماند. منظور ما اتاقکی است که در مرز قرار دارد.

    مثلا اگر می خواهید به فرانسه بروید، باید در اتاقی که در مرز فرانسه قرار دارد، اسکان کنید. این اتاق ها بسیار کوچک و طاقت فرسا می باشند. باید در کنار دیگر پناهندگانی که ادعای پناهندگی دارند، زندگی کنید. در این اتاقک ها هیچگونه امکاناتی وجود ندارد و شما باید رنج های بسیاری را تحمل کنید. ارزش آن را ندارد که به خاطر پناهندگی سختی‌ ها را تحمل کنید. در مقاله پناهندگی چیست؟ و در ادامه به شما عزیزان خواهیم گفت که چه کسانی مورد حمایت قرار نمی‌ گیرند. کسانی مورد حمایت قرار نمی گیرند که ادعایشان دروغین است و یا توسط قاچاقچیان آدم وارد کشوری شده‌ اند که آن را در اولویت مهاجرتی خود قرار داده‌ اند.
    برای یک قاچاقچی انسان فرقی نمی کند که شما چه شرایطی دارید و یا چه اموالی دارید. در واقع وی تنها به منفعت خود می‌ اندیشد. بنابراین به شما کمک می کند که به کشور مقصد برسید. ولی وی از راه هایی که غیرقانونی می باشد شما را به سمت کشور مقصد روانه می کند. ممکن است در میانه راه با سختی های بسیاری مواجه شوید. پس هیچگاه جان خود را به قاچاقچیان انسان نسپارید، در غیر این صورت ممکن است علاوه بر مال خود، جانتان را نیز از دست دهید و یا در صورت اقدام به همراه خانواده ممکن است یکی از عزیزان خود را از دست دهید و این مسئله بسیار ناراحت کننده می باشد. شما می توانید از روش های جایگزین استفاده کنید. در ادامه راجع به موضوع پناهندگی چیست؟ اطلاعات بیشتری قرار  خواهیم داد‌.

    کنوانسیون ژنو یا کنوانسیون پناهندگی

    سال ۱۹۵۱ سالی می باشد که کنوانسیون ژنو پناهندگی را تعریف کرد. به موجب قانونی که گذاشته شد، کشور هایی که عضو آن می باشند از جمله کشورهای اروپایی باید کسی که پناهجو شده است را مورد حمایت قرار دهند و به او حقوق دهند. در عنوان قبلی مقاله‌ پناهندگی چیست؟ به این موضوع اشاره کردیم که شخصی می تواند از طریق مسیر پناهندگی اقدام کند که ادعایش واقعی می باشد. پس اگر درخواست پناهندگی شخصی تایید شود باید مورد حمایت کشوری که مدنظرش می باشد، قرار گیرد. منظور ما کشورهایی است که عضو کنوانسیون ژنو و یا کنوانسیون پناهندگی می باشند. کسانی که به خاطر گرایشات خاص غیر پذیرفته در کشور مبدا، جنگ و یا عقاید خاص نمی توانند در کشور خود زندگی کنند، این اجازه را دارند که از طریق کنوانسیون پناهندگی وارد کشور مقصد شوند، ولی همان طور که در عنوان قبلی ذکر گردید، بهتر است به جای استفاده از روش غیر قانونی از روش های قانونی متعدد ذکر شده که بسیار معتبر می‌ باشد اقدام نمایید و وارد کشوری شوید که برای مهاجرت، آن را در اولویت قرار داده اید.

    بهترین کشور برای پناهندگی کدام است؟

     

    کسانی که به پناهندگی می اندیشند، معمولاً به این سوال که بهترین کشور برای پناهندگی چیست؟ نیز می‌ اندیشند. کشورهای که عضو کنوانسیون ژنو و یا پناهندگی می باشند و در اروپای غربی قرار دارند، برای مهاجرت مناسب اند. ولی به خاطر این که پناهندگی غیر قانونی است ممکن است به کسانی که پناهنده شده اند، و توسط قاچاقچیان، وارد محیط کشور شده اند، توجه نکنند و آن ها را مورد احترام قرار ندهند. از آن جا که در هر قاعده ای یکسری استثنا وجود دارد، باید گفت که کنوانسیون پناهندگی این فرصت را ایجاد کرده که شخص دارای دلیل واقعی بتواند زندگی در کشور مدنظر را تجربه کند. در صورت داشتن دلیل و ادعا می توانید به کشورهای اروپایی بروید. ولی تاکید ما این است که در صورت داشتن ادعا نیز از طریق این روش غیرقانونی اقدام نکنید.

    آژانس شمیران گشت خدماتی در این خصوص ارائه نمی دهد و به هیچ وجه این روش را توصیه نمی کند و تنها دغدغه آگاه کردن شما از خطرات پناهندگی را دارد.

    آیا پناهندگی روش قانونی است؟

    مطمئنا تاکنون متوجه این موضوع شده اید که پناهندگی روش غیر قانونی و بسیار پر خطر می باشد و یکی از روش هایی است که شما را از اعتماد به نفس و عزت نفس دور می کند. شخصی که پناهنده می شود، نباید انتظار افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس خود را داشته باشد و نباید انتظار داشته باشد که شهروندان کشور مقصد با وی به خوبی برخورد کنند. البته پناهنده ای که غیرقانونی وارد شده باشد و توسط قاچاقچیان آدم خود را به کشور مقصد رسانده باشد، اعتماد به نفس و عزت نفسش را از دست می‌ دهد. از این رو پناهجو نمی‌ تواند به راحتی در جامعه حضور به عمل آورد. همچنین وی نمی تواند خود را با مردم یکی ببیند. در واقع نمی تواند از امکاناتی که سایر افراد استفاده می کنند، استفاده نماید.

    مهاجرینی که از طریق قانونی وارد شده اند به راحتی می‌ توانند فرم های کاری مربوط به شغل های سطح بالا را پر کنند و می توانند از فرصت‌ های شغلی متنوع استفاده نمایند. همچنین می‌ توانند حضور پررنگی در بازار سرمایه کشور مقصد داشته باشند. اشخاصی که از طریق پناهندگی اقدام می‌ کنند مورد توجه کارفرما قرار نمی گیرند. قبل از این که به عنوان بعدی مقاله پناهندگی چیست؟ نگاهی بیاندازیم، بهتر است در این بخش شما را با خطرات پناهندگی آشنا کنیم. ما قبل تر اشاره کردیم که ممکن است جان خود را با پناهندگی از دست دهید. کسانی که از طریق مرزهای دریایی و یا زمینی گام در مسیر پناهندگی می گذارند، قبل از این که به مقصد برسند تمام اموال خود را از دست می دهند. البته برخی از آن ها به کشور مقصد می رسند.

    همراهان گرامی آیا ارزش آن را دارد که به خاطر پناهنده شده و دوری از کشور مبدا تمام خطرات را به جان بخرید؟ این سوال را بارها از خود بپرسید مطمئن باشید که ذهنتان به آن پاسخ منفی می دهد. هیچ کس دوست ندارد به خاطر مهاجرت جانش را از دست دهد. همه کشورها امروزه روش های زیادی ترتیب داده اند که شما می توانید از طریق آن ها زندگی در کشور مقصد را تجربه کنید. مثلا اگر فرد خاص باشید، می توانید از طریق ویزای افراد خاص زندگی در کشورهایی که این گونه ویزا را ارائه می دهند، تجربه کنید و یا مثلاً اگر محصل می باشید، می توانید بعد از این که ویزای تحصیلی را گرفتید، زندگی در اروپا و کشورهای خیلی خوب اروپا مثلاً فرانسه، اسپانیا، یونان، ایتالیا و غیره را تجربه نمایید.

وبلاگ
ترندهای جدید چیست؟

پست های وبلاگ